el Racó de castelló
 El Racó de la Pizza, cuina italiana de qualitat a Castelló d’Empúries

"Vols tastar la Pizza Capretta? O provar un Cappeli de ceps? Millor una fideuà o paella marinera? Doncs cal visitar el restaurant El Racó de la Pizza que es troba a l’avinguda Santa Clara, 21 de Castelló d’Empúries a l’Alt Empordà. Obren cada dia menys el dimarts.

Santiago Rebarte: 'El Celler ens ha donat molta vida'

Parlem amb Santiago Rebarte, propietari d’El Racó de Castelló, hostal que des del mes de març disposa d’un altre local al mateix xamfrà, l’anomenat Celler, una aposta per ampliar l’espai i els serveis cap als seus clients.

 El millor vi de la comarca, acompanyat d’una cuina pròpia, a Castelló d’Empúries

El restaurant El Racó de Castelló amplia els seus serveis, amb l’obertura d’un espai obert tot el dia, des de l’hora d’esmorzar fins a l’hora de sopar. A aquest nou espai, dins mateix del xamfrà d’El Racó, se li ha atorgat el nom de Celler, atès que, a banda de tapes, destacarà la degustació de vins altempordanesos. A més, els clients, també podran comprar qualsevol d’aquests vins allà mateix.

 El Racó de Castelló, cuina de mercat al cor de Castelló

Santiago Rebarter, propietari i gerent de l’hostal i restaurant “El Racó de Castelló” , situat a l’Avinguda Generalitat, 12 de Castelló d’Empúries.

 Servei de qualitat a bon preu a l'Hostal El Racó de Castelló d'Empúries

Si un busca un allotjament a l'Alt Empordà que tingui una bona relació qualitat/preu, l'Hostal El Racó de Castelló d'Empúries és una de les millors opcions.